Tietoa meistä

Alla voit lukea tarinamme: miten aloitimme, mitä olemme saavuttaneet tähän mennessä ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Seikkailumme alkoi vuonna 2020 tavoitteellamme selkeyttää työnhakuprosessia. Huomasimme, että monet työnhakijat etsivät verkossa keinoja parantaa ansioluetteloaan. Valitettavasti verkossa on paljon väärää tietoa ja luotettavia lähteitä selvästi liian vähän.

Siksi perustimme CVtekija-sivuston, joka tarjoaa luotettavia, hyvin tutkittuja ja HR-asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita. Edustamme sisällössämme avoimuutta ja syvällisyyttä, kaukana pinnallisista teksteistä, joita verkko on pullollaan. Keskitymme konkreettisiin esimerkkeihin ja yksityiskohtaisiin selityksiin, jotta voimme oikeasti auttaa työnhakijoita.

Lähestymistapamme on osoittautunut onnistuneeksi jo lyhyessä ajassa. Olemme auttaneet monia ihmisiä luomaan tehokkaita CV:itä, jotka ovat usein johtaneet halutun työpaikan saamiseen. Lukijoiltamme saatu palaute vahvistaa, että ponnisteluillamme on merkitystä heidän urakehityksessään.

Olemme ylpeitä tähänastisesta matkastamme, ja olemme edelleen sitoutuneet tarjoamaan työnhakijoille parasta mahdollista tukea. CVtekija tarjoaa vain parasta laatua pyrkien antamaan jokaiselle työnhakijalle parhaat mahdollisuudet löytää unelmiensa työpaikka.

Perustettu
2020
Väkeä tiimissämme
6+
Käyttäjiä alustallamme
10k
Juodut kahvikupilliset
1000+
mensen aan het werk

Keskeiset arvomme

Jokaisella ihmisellä on itselleen tärkeitä uskomuksia. Alla on meidän filosofiamme.

Luotettavuus.
Tarjoamme luotettavaa, ajantasaista ja perusteltua tietoa hakuprosessista.
Asiantuntemus.
Tiimillämme on laaja kokemus henkilöstö- ja rekrytointialalta.
Saavutettavuus.
Mielestämme jakamamme tiedon pitäisi olla vapaasti saatavilla. Jokainen ansaitsee parhaat työmahdollisuudet.
Inspiraatio.
Haluamme inspiroida ja näyttää, miten onnistuminen tapahtuu. Vie CV:si seuraavalle tasolle ja erotu muista.
Rehellisyys.
Verkkosivustomme artikkelit, neuvot ja tiedot ovat aina maksuttomia. Yhdessä asiantuntijoiden kanssa tarjoamme korkeaa laatua.
Kasvu.
Viime kädessä työn teet sinä. Me tarjoamme työkalut, mutta kasvusi ja kehityksesi avaimet ovat sinulla.

Tehtävämme

Kokemuksen perusteella tiedämme hyvin, että hyvän CV:n laatiminen on edelleen suuri haaste monille työnhakijoille. Ei ole pelkästään vaikeaa saada sanoja muodostettua, vaan siihen liittyy aina paljon muutakin. Nykyään myös ansioluettelon muotoilulla ja ulkoasulla on suuri merkitys. Rakenteen tulisi olla oikea ja CV:n oltava selkeä sekä helppolukuinen. Mikä siis on sivustomme missio? 'Täydellinen CV kaikille'. Saavutamme tämän kirjoittamalla informatiivisia artikkeleita, jotka auttavat sinua CV:n suunnittelussa ja ulkoasussa.

People working