Ilmaiset Word CV-mallit [Lataa nyt]

Ilmaiset Word CV-mallit [Lataa nyt]

Ilmainen Word CV-malli on ihanteellinen hakijoille, jotka kokevat vaikeaksi luoda ja suunnitella ansioluettelon itse alusta alkaen. Hyvän CV:n kirjoittaminen ja suunnitteleminen ei ole aivan yksinkertaista. Nykyään sinulta odotetaan enemmän kuin pelkkä kokemuksien ja koulutuksen luettelo. Ulkoasullakin on yhä enemmän merkitystä. Jos haluat erottua, tarvitset hyvän mallin.

5 ilmaista Word CV-mallia

Wordilla CV:n tekemiseen tarvitset ensin hyvän mallin. Saatat kokea, että Wordin vakiomallit eivät ole riittävän houkuttelevia. Tästä syystä olemme itse suunnitelleet useita malleja, jotka voit ladata ilmaiseksi.

1. Moderni

Gratis moderni Word cv-malli

Klikkaa tästä ladataksesi tämän modernin Word CV-mallin.

2. Luova

Ilmainen luova Word CV-malli

Klikkaa tästä ladataksesi tämän luovan Word CV-mallin.

3. Klassinen

Ilmainen klassinen Word CV-malli

Klikkaa tästä ladataksesi tämän klassisen Word CV-mallin.

4. Ammattimainen

Ilmainen ammatillinen Word CV-malli

Klikkaa tästä ladataksesi tämän ammattimaisen Word CV-mallin.

5. Yksinkertainen

Ilmainen yksinkertainen Word CV-malli

Klikkaa tästä ladataksesi tämän Word CV-mallin.

Kuinka tehdä CV Wordissa?

Useimmat verkossa löytämäsi CV-mallit ovat jo muotoiltu Wordille. MS Office tarjoaa myös laajan kirjaston ilmaisia CV-malleja, joilla voit luoda hyvin muotoillun CV:n mille tahansa alalle ja toimialalle.

Näin teet vahvan CV:n Wordissa viidessä vaiheessa:

1. Valitse malli Microsoft Wordin ilmaisesta kirjastosta

CV:n tekeminen Wordissa alkaa mallin valinnalla. Käynnistä Microsoft Word ja valitse vasemmasta sarakkeesta “Uusi”.

Joskus "ehdotukset"-kohdassa hakupalkin alla on vaihtoehto valita CV:t. Jos ei, voit etsiä "cv" tai "cv-malli".

Valitse malli, joka miellyttää sinua eniten.

Varmista, että valitsemasi CV-malli sopii myös hakemaasi tehtävään. Jos haet muodolliseen tehtävään, kuten lakimieheksi tai kirjanpitäjäksi, ei kannata valita luovaa mallia jossa on paljon värejä ja luovia elementtejä.

2. Täytä yhteystietosi ja lisää kuva

CV:n kirjoittaminen alkaa henkilökohtaisten tietojen lisäämisellä. Mainitse nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja syntymäaikasi.

Word CV:n suuri haittapuoli on, että ne eivät vakiona sisällä paikkaa valokuvan lisäämiselle, koska Yhdysvalloissa kuvan lisääminen CV:hen ei ole sallittua. On erittäin suositeltavaa lisätä kuva CV:hen, koska Suomessa se on tavallista ja odotettua.

3. Täytä CV kokonaan

Kun olet lisännyt oikeat yhteystiedot CV:heesi, voit edetä täyttämään loputkin tiedot. Täytä seuraavat tiedot:

 • Profiili

Kirjoita lyhyt kuvaus itsestäsi kohdassa "Profiili". Hyvä profiili kertoo 5-6 lauseessa tärkeimmät taitosi, saavutuksesi ja kokemuksesi. Se on myös paikka, jossa voit kertoa enemmän itsestäsi ja henkilökohtaisista ominaisuuksistasi.

 • Työkokemus

Työhistoriasi on CV:si ydin. Työnantajat arvioivat aiempien kokemustesi perusteella, pystytkö hoitamaan haetun tehtävän.

Alla on muutamia vinkkejä työkokemuksen täyttämiseen Word CV:ssäsi:

 1. Mainitse jokaisessa työkokemuksessa tehtävänimikkeesi, yrityksen nimi, aloitus- ja päättymispäivämäärä sekä työn
 2. Aloita ylhäältä uusimmasta työkokemuksesta ja jatka ajassa taaksepäin.
 3. Mainitse vain olennainen työkokemus. Jätä epäolennainen tieto pois.
 4. Mainitse tehtävien ja vastuiden lisäksi tärkeät saavutukset ja tulokset.

Mukauta CV:si joka kerta hakemasi työpaikan mukaan, jotta CV sopii täydellisesti.

 • Koulutus

Anna yleiskatsaus koulutuksestasi, mukaan lukien koulutuksen nimi, oppilaitoksen nimi ja aloitus- ja päättymispäivämäärä (tai nykyinen, jos opiskelet vielä). Voit tarvittaessa lisätä kuvauksen, jossa kerrot tarkemmin koulutuksestasi, opintosuuntauksesta ja mahdollisista erikoistumisistasi (erityisen hyödyllistä, jos kirjoitat kokemuksetonta CV:tä).

Jos sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus, pidä koulutusosio lyhyenä ja ytimekkäänä. Kuvauksen lisääminen ei ole tarpeen.

 • Taidot

Täytä taidot-osio Word CV:ssäsi osoittaaksesi, että sinulla on tarvittava asiantuntemus haettavaan tehtävään.

On tärkeää, että luet huolellisesti työpaikkailmoituksen ja lisäät relevantteja taitoja haettavaan tehtävään. Mainitse sekä kovia että pehmeitä taitoja näyttääksesi työnantajille, että olet monipuolinen hakija erilaisilla vahvuuksilla.

4. Lisää ylimääräisiä osioita

Lopuksi voit halutessasi lisätä omia osioita Word CV:heesi. Nämä sijoitetaan usein CV:n alaosaan. Lisää vain osioita, jotka ovat relevantteja hakemaasi tehtävään. Harkitse esimerkiksi harrastusten, kielitaidon, kurssien tai sertifikaattien lisäämistä.

5. Tarkista ja lataa CV

Anna CV:n levätä ja lue se kriittisesti läpi seuraavana aamuna. Todennäköisesti huomaat joitakin kirjoitusvirheitä, joita et edellisenä päivänä nähnyt. Tarkista myös, että muotoilu on täysin kunnossa.

 • Käytätkö kaikkialla samaa fonttityyppiä ja -kokoa?
 • Onko riviväli kaikkialla johdonmukainen?
 • Ovatko marginaalit oikein asetettu?
 • Ovatko eri osioiden otsikot kaikkialla hieman suurempia kuin pääteksti?

Kun olet varmistanut, että asettelu on täysin kunnossa, lataa CV ja tallenna se pdf-tiedostona.

Pdf vai Doc
Lähetätkö CV:n pdf- vai doc-tiedostona? Vertaile näiden tiedostomuotojen eroja ja löydä paras vaihtoehto hakemustasi varten.
Lue artikkeli

Vaihtoehto Wordille: CV-kone

Microsoft Wordin vaihtoehtona on käyttää CV-konetta. Suuri etu on, että voit käyttää yli 15 erilaista, ammattimaisesti suunniteltua mallia, jotka on suunniteltu vuosien kokemuksen ja tietämyksemme perusteella. Mallin vaihtaminen onnistuu yhdellä painalluksella.

Lisäksi et tarvitse suunnittelutaitoja. Voit keskittyä täysin vahvan sisällön kirjoittamiseen.

Word CV-mallin käytön edut

Word-CV tarjoaa monia etuja, erityisesti jos et ole taitava ansioluettelon muotoilussa ja suunnittelussa. Tässä joitakin tärkeitä etuja:

 • Ne ovat helppokäyttöisiä ja täytettäviä.
 • Word-CV:t on usein suunnitellut erikoistunut graafinen suunnittelija. Ne näyttävät moderneilta ja ammattimaisilta.
 • Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse suunnitella CV:tä itse.
 • Ne ovat usein ilmaisia.

Word CV-mallin käytön haitat

Eduista huolimatta, Word-CV-mallien käyttöön liittyy valitettavasti myös joitakin haittoja. Ole tietoinen näistä ennen kuin teet CV:n Wordissa.

 • Kuvallisia malleja on vähän saatavilla. Tämä johtuu siitä, että kuvan lisääminen CV:hen on englanninkielisissä maissa erittäin epätavallista.
 • Monet hakijat hakevat työpaikkaa täsmälleen samanlaisella CV:llä, siksi erottuminen muista voi olla vaikeaa.
 • Lisäosioiden lisääminen on hankalaa.
 • Jos haluat vaihtaa mallia, sinun on syötettävä kaikki tiedot uudelleen.

Johtopäätös

Olitpa käyttämässä CV-konetta tai ilmaisia Word-malleja, varmista, että käytät riittävästi aikaa muokataksesi CV:si täydelliseksi. Tämä tarkoittaa, että muotoilun on johdonmukaista kaikkialla. Verkossa toimiva CV-tekijä hoitaa tämän automaattisesti, kun taas Microsoft Wordissa saatat kuluttaa paljon aikaa tähän.

Tee täydellinen CV kolmessa vaiheessa

Päihitä kilpailijat täydellisellä CV:llä. Tutustu asiantuntijoiden uravinkkeihin ja paranna mahdollisuuksiasi saada työpaikka.

Tämän alustan sisältöpäällikkönä minulla on laaja kokemus onnistuneiden ansioluetteloiden luomisesta. Olen auttanut tuhansia ihmisiä löytämään unelmatyönsä. Osaamiseni tehokkaiden CV:iden ja vakuuttavien työhakemusten luomisessa on keskeistä lähestymistavassani. Tunnustettuna asiantuntijana voittavien CV:iden luomisessa yhdistän ainutlaatuiset näkemykset todistettuihin strategioihin auttaakseni työnhakijoita esittelemään itsensä parhaassa valossa mahdollisille työnantajille.